Ganesha Feeling
Soundhealing ~ Breathwork ~ Rituals

Sound journey

Tijdens een sound journey, vaak ook sound healing genoemd, laat je de klanken van vele authentieke instrumenten bij je binnen komen.  Deze klanken en resonanties vormen samen een klankbad waar je je in onder mag dompelen. Wegdromen in "dreamtime".


Ik gebruik hiervoor o.a. authentieke Tibetaanse klankschalen, kristallen chakra klankschalen, gongs, het magische monochord, koshi windgongs, sansula, handpan en vele andere verrassende native instrumenten. Deze instrumenten worden in de ruimte zacht bespeeld. Ver weg, dan weer dichtbij.  De klanken brengen ontspanning. Voor het moment wegdrijven op de klank en resonanties die resoneren in  je lichaam en je daar mogelijk aan raken.  Daar waar heling mag plaats vinden. Een gevoel van welbehagen. Een moment voor jezelf.


De ruimte is sfeervol en warm ingericht en ik maak tijdens de sound journey ook gebruik van de geur van essentiële oliën. Het gaat niet alleen om klank, maar om een totaalbeleving.


Ik heb comfortabele matrassen om op te liggen, kussens, warme dekbedjes, maar als je wilt kun je ook op een meditatiekussen zitten.  Kortom, maak het jezelf gemakkelijk en laat je mee nemen in een diepe ontspanning. Een aanrader om vooral eens kennis te maken met de werking van klank!


Deze sessie kan ook op een externe locatie gegeven worden. Hiervoor geldt een minimaal aantal deelnemers en reiskosten.E-mailen
Bellen
Map