Ganesha Feeling
Soundhealing ~ Breathwork ~ Rituals

Trauma release breathwork / verbonden ademen

Breathwork! Uit je hoofd, in je lijf! Kom uit je hoofd, uit je gedachten en helemaal in het nu met je adem. Wanneer heb jij voor het laatst een stil hoofd gehad en je emoties de vrije loop gelaten? Vind je het moeilijk om te praten over je gevoelens, of ben je het praten juist helemaal zat? Maar je blijft toch het gevoel hebben vast te zitten? Dan kan een ademsessie waarbij we verbonden  gaan ademen zo veel lucht geven! 


In ons leven maken we van alles mee. Grote dingen, kleine dingen. In veel gevallen weten we  om te gaan met indrukken, emoties, trauma's groot of klein. Gaan we door, lossen we het op, maar...., vaak stoppen we het ook weg. Willen we het niet erkennen, herkennen, zien, mee geconfronteerd worden. We bevriezen in de situatie. Maken de beweging niet af. En daar zit het gevaar, we stoppen het weg en willen het niet meer zien. Na jaren komen er klachten. Op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau. We lopen tegen onze eigen muren aan die we om ons heen hebben opgebouwd. Uit bescherming. Willen uitbreken maar steeds is er iets wat aandacht vraagt. Een innerlijke stem die schreeuwt, hoor mij toch! Pas als we naar die stem gaan luisteren, hem of haar gaan koesteren, erkennen, gaan zien, in zachtheid, kunnen we een beweging af gaan maken die ooit stopte.


In een ademsessie gaan we op een versnelde en krachtige manier ademen, verbonden of chaotisch, wat vaak ook trauma release breathwork wordt genoemd. Door deze manier van ademen kom je in je lijf, bij je onderbewuste. En precies daar gebeurt de magie. Vastgezette emoties, trauma's en blokkades in het onderbewuste komen weer in beweging en kunnen doorvoelt en losgelaten worden. Waardoor er rust, ruimte en balans ontstaat in je systeem. Het helpt je inzichten te krijgen in wat er aangekeken mag worden in jouw onderbewuste en in jouw lichaam. Hiermee transformeer je blokkades die voor lichamelijk ongemak, het gevoel van vast zitten, verdriet, onrust, burnout, emoties of boosheid zorgen. Want wanneer heb je voor het laatst eens geschreeuwd, ben je echt boos geworden, gewoon lekker gehuild, geschopt, je diepste emoties geuit? Tijdens een ademsessie kan het ontstaan en mag je het helemaal laten gaan. Echt, trust me, het geeft zo'n enorme bevrijding! En het ontstaat in je onderbewuste, komt vanuit een innerlijk zijn,  je hoeft je alleen maar te concentreren op het ademen en het proces in gaan komt vanzelf.


Ik begeleid je vanuit mijn rol als coach en spaceholder. Ik aanschouw, moedig je aan, laat je zijn, steun je. Ik ben er voor jou. Het is jouw sessie, jij doet het werk. Ik zorg voor de veilige bedding die nodig is om te laten ontstaan wat jij nodig hebt, om de magie te laten ontstaan.


Een ademsessie kan 1-op-1 gevolgd worden, waarbij we voor aanvang van het ademen op diverse manieren samen gaan ontdekken wat er nu speelt. Niet door urenlange gesprekken, maar vooral door voelen, jouw innerlijke kind zien en erkennen, wat hij of zij te vertellen heeft. 


Ik ben gespecialiseerd in angst- en paniek klachten. Zelf liep ik ruim twee jaar met deze klachten rond. Ze gingen mijn leven beheersen.  Had ik lange gesprekken bij diverse hulpverleners. Niets hielp echt. Totdat ik kennis maakte met een verbonden ademen sessie. Ik kwam in mijn lijf. En daar zaten de blokkades die voor mijn klachten zorgden. In de sessie kon in de blokkades door breken. Mijn angst en paniek klachten werden minder en kreeg ik onder controle. Ik ging weer leven!


In deze sessies gaat het niet alleen om het verbonden ademen. Naar je gevoel gaan, wat speelt er nu, is een onderdeel waar we elke sessie mee beginnen. Coaching to the point. Het is dan ook geen quick fix. Een pakket van meerdere sessies achter elkaar is sterk aan te bevelen om jouw doorbraak te kunnen maken.


Een ademsessie in een groep geeft kracht in het ondersteunen van elkaar in energie, zien dat je niet de enige bent met dezelfde gevoelens, haalt je meer uit je comfortzone om jezelf tijdens een ademsessie te uiten. 


E-mailen
Bellen
Map