Ganesha Feeling
Soundhealing ~ Breathwork ~ Rituals

Events.

ONE DAY RETREAT


Deze one day retreat staat in het teken van verbinden. Met jezelf en de andere deelnemers. Voelen, ervaren, ontdekken wat er in je binnenwereld leeft en speelt. Dit doen we door middel van dans, lichaamsbewustzijn, sharing, een optionele rapeh ceremonie, een sound journey en een ademsessie verbonden ademhaling. 


Een ademreis maken met een groep is heel krachtig en intens. Je ervaart tijdens het ademen de dynamiek en energie van de groep. Dit geeft een extra stimulans en lading aan de ademreis. Het nodigt je uit. Het versterkt. Het spiegelt en confronteert.  Ook al ken je niemand uit de groep, een ademcirkel werkt zo krachtig dat je gedurende de dag een enorme saamhorigheid, verbinding, liefde, veiligheid en vertrouwen voelt. Je leert van elkaar en inspireert elkaar.


Samen met Saskia Jansen van Lotus voor Reiki verzorg ik deze dag. Voor ons beiden is het bieden van een veilige bedding enorm belangrijk. Vanuit zachtheid en liefdevolle energie zetten wij deze cirkel neer. Voel jij de roep om naar binnen te keren. Te ontdekken wat daar leeft, om ruimte en meer lucht te creeren. Voel je dan ontzettend welkom. Er is plek voor 10 deelnemers. De dag is exclusief lunch en vindt plaats in Overloon of in Groningen-stad.


Voor actuele data zie de agenda.
E-mailen
Bellen
Map