Ganesha Feeling
Soundhealing ~ Breathwork ~ Rituals

Ademcirkel

In een ademcirkel gaan we ook verbonden  ademen, maar dan met meerdere deelnemers tegelijk. We beginnen een sessie met een talking-circle. Delen wat je bezig houdt. Ontdekken dat we misschien wel met herkenbare of dezelfde thema's worstelen. Dit zorgt voor verbondenheid en diepe herkenning. 


Bij het ademen heb je vervolgens je eigen proces, maar samen zorgen we voor een sterk energetisch veld waarin je elkaar versterkt. Ook is het loslaten van emoties vaak in een groep wat makkelijker, zeker als je de eerste keer op deze manier gaat ademen. Als een deelnemer zijn of haar emoties de vrije loop laat, is dat vaak een uitnodiging voor de ander ook los te laten. Uit je hoofd, in je lijf te gaan. Wat dat betreft is hier het spreekwoord als een schaap over de dam is volgt de rest vanzelf zeker van toepassing.


Ook als je het spannend vindt is het deelnemen aan een ademcirkel een fijne en veilige kennismaking met deze manier van ademen.


Heb je nog nooit op deze manier geademd? Is dit geheel nieuw voor je? Zoek je oplossingen om te gaan met een af en toe opkomend gevoel van stress? Dan bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een kennismaking ademcirkel. 


Deze sessie kan ook op een externe locatie gegeven worden. Hiervoor geldt een minimaal aantal deelnemers en reiskosten.E-mailen
Bellen
Map