Ganesha Feeling
Soundhealing ~ Breathwork ~ Rituals

Chakra resonantie behandeling

De chakra resonantiebehandeling met klankschalen, stemvorken en gongs is een evolutie op het gebied van resonantie therapie. Daar waar trillingen algemeen blijven, gaan deze trillingen verder. Het is een to-the-point methode, waarbij met behulp van therapeutische stemvorken, Tibetaanse klankschalen, kristallen chakra klankschalen en gongs op een dieper celniveau maar ook in de aura veel bereikt kan worden. Toxines kunnen beter je lichaam verlaten. Oude emoties en patronen worden getransformeerd, waardoor de aura en chakra's kunnen ontladen, ballast los kunnen laten.


Velen van ons zijn energetisch vervuild en uit balans. Elke dag krijgen we ontelbare indrukken binnen zoals stress, emoties, stralingen. Hierdoor raak je meer en  meer vervuild en uit balans. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan. Je chakra's en energiebanen, je aura, kunnen hun dagelijkse en oude patronen niet ontladen. Ze kunnen niet losgelaten worden. Je raakt uit balans. Je raakt je eigen trillingspatroon kwijt. Je wordt moe, uitgeblust. Stress en drukte van ons dagelijks leven eisen haar tol. Het lichaam wordt ziek en er ontstaan lichamelijke en/of psychische klachten.


Bij een chakra resonantiebehandeling worden speciale stemvorken gebruikt, die bij en op het lichaam worden geplaatst. Iedere stemvork heeft haar eigen frequentie. In combinatie met een juiste ademhaling wordt door middel van de harmonische trillingen en frequenties van stemvorken het lichaam behandeld. De behandeling is afgeleid van de Chinese acupunctuur. Naalden zijn echter vervangen door stemvorken. Opgehoopte toxines worden verwijderd. Je meridianen (energiebanen) gaan beter doorstromen. Stress, strakke en pijnlijke spieren en spanningen verdwijnen. Afvalstoffen kunnen je lichaam beter verlaten. 

Hierdoor voel je je letterlijk schoner, alerter, zie je de wereld om je heen scherper, je neemt beter waar, je slaapt beter, ervaart meer balans, kunt beter omgaan met de indrukken van buitenaf die je dagelijks leven vullen. Je ervaart een positief gevoel van innerlijke rust en welzijn. 


Kledingadvies: warme en soepel zittende kleding zonder rits of knopen. Dit om te voorkomen dat de metalen klankschalen een disresonantie geven als ze op je lichaam staan. Om de onderbenen te behandelen is een broek die tot aan de knieën omhoog kan prettig.

E-mailen
Bellen
Map